Vad Angest.org handlar om…

Detta är vad Angest.org kan göra för dig

Om du behöver en lösning för att bli av med ångest, så har du kommit till rätt ställe…

Detta är den plats som ger dig exakt vad du behöver för att bli av allmän ångest, social ångest eller panikattacker, oavsett vilken typ av ångest som du kämpar med. För att stoppa ångest en gång för alla behöver du veta mer än vad traditionella råd och metoder gör…

…och det är precis vad du kommer att få igenom den här bloggen och vad jag rekommenderar här.

Därför blev Angest.org född…

talar
Craig talar

“Panic bloggen” om behandlingen av panik uppstod efter att en vän och mentor från Kanada, Craig Ballantyne, berättade om hans tidigare rädsla för panik.

Craig kämpade med panik för, och det gjorda stora hinder i hans liv och karriär. Genom ett online angest behandlingsprogram var Craig kvitt sina panikattacker. Och det öppnade upp en värld av möjligheter för Craig. Idag är han en av de bästa mentorer i både fysisk träning och business.

Han äger och driver flera stora företag nu. Han hade aldrig klart det om inte det hade varit för att han en dag tog kontroll över livet och göra sig av med ångesten.

Craig inspirerade mig att skapa denna hemsida där jag hoppas kunna hjälpa andra att bli av med sina panikattacker. Jag har också en historia med ångest, speciellt rädsla för sociala situationer. Jag menar du kan lita fullt ut på både min och Craigs erfarenheter genom användning av ångest program på nätet och vår behandling av panikångest.

Frugal studie av angest, panikattacker och online angest program

Thomas Aagesen
Min mors hund, Kasper och jag

Hej, jag heter Thomas Aagesen, och efter att jag har använt ångest kurs med success, och naturligtvis genom att noggrann studera det, har jag valt att rekommendera hur du blir av med angest genom den här bloggen.

Med tusentals nöjda användare (inklusive Craig och mig), är jag övertygad om att ett online program är vad du behöver för din egen panikattack behandling.

Jag kan berätta om flera episoder där jag har upplevt panikattacker, till exempel när jag sprang ut ur klassrummet på universitetet strax innan en presentation…

…också har jag tidvis kämpat ganska hårt med social ångest.

Med kunskap och metoder från ett online angest program känner jag mig nu helt säker i sociala sammanhang eller andra stressande situationer! Jag hoppas att du har dragit nytta av den här bloggen och att jag kommer att hjälpa dig att få ett bättre liv.

Den största bonusen av allt som jag gör på bloggen här är att hjälpa dig, så jag uppskattar feedback från dig.

Lycka till ,
Thomas Aagesen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.