Medlemmar

[wp_eMember_compact_login]

Välkommen, [wp_eMember_first_name]! Mitt namn är Thomas Aagesen, och det är här du lär dig de tekniker som har gjort mig och tusentals människor över hela världen helt fri från ångest. Jag är verkligen glad att du har valt att bli medlem och du är här med mig nu.

Härifrån kan jag lova dig att du är under mina vingar, vilket betyder att jag jobbar hårt för att medlemskapet kommer att ge dig det skydd och den vägledning du behöver för att leva ett ångestfritt liv.

Filmerna nedan lär dig de tekniker som tar bort panikattacker och ångest. De är utan ljud, så att du kan se dem på bussen, tåg, flyg eller andra platser där du inte vill störa andra. Teknikerna är lätt att lära sig, och du kommer att behärska dem mycket väl när du tränar kontinuerligt över tid. Du kommer att märka god effekt redan i början när du utför detta på rätt sätt. Du har säkert hört att "den enklaste lösningen är ofta det bästa", och det är sant när det gäller ångest också. Utrustad med dessa två tekniker är du 100% utrustad för att bli av med din ångest. Lär dem, använda dem och lita på dem:

Räkna ner ångesten!

Video 1 visar hur man kan stoppa en panikattack genom en nedräkningsteknik som ger dig kontroll över ångesten.